Nyiapkeun Kasuksesan Marketing di 2017

Sedengkeun usum Natal tiasa ogé dijalankeun, sareng parpol anu dijadwalkeun sareng pie mince ngalakukeun sakuliling kantor, ieu ogé waktos janten pamikiran payun ka 2017 pikeun mastikeun yén dina waktos 12 sasih, para pemasar bakal ngagungkeun kasuksésan aranjeunna parantos ningali. Sanaos CMOs di saluareun nagara panginten tiasa ngambekan sesah saatos 2016 nangtang, ayeuna sanés waktosna kedah sugema. Di

5 Alesan Pemasar anu langkung seueur Investasi dina Program Kasatiaan Palanggan

CrowdTwist, leyuran kasatiaan palanggan, sareng Brand Innovators surveyed 234 pemasar digital di Fortune 500 merek pikeun mendakan kumaha interaksi konsumen intersect sareng program kasatiaan. Aranjeunna parantos ngahasilkeun infographic ieu, Loyalty Landscape, janten para pemasar tiasa diajar kumaha kasatiaan cocog sareng strategi pemasaran umum hiji organisasi. Satengah sadaya mérek parantos ngagaduhan program anu diformalisasi bari 57% nyatakeun yén aranjeunna bakal ningkatkeun anggaran dina 2017 Kunaon Pemasar Investasi Langkung Loyalitas Palanggan

Mangpaat Program Kasatiaan Palanggan

Malah dina B2B, agénsi kami ningali kumaha urang tiasa nyayogikeun nilai klien urang saluareun kawajiban kontraktual urang. Éta ngan saukur henteu cekap ngan ukur nganterkeun hasilna deui - perusahaan kedah langkung ti payun. Upami anjeun bisnis mangrupikeun transaksi tinggi / panghasilan rendah, program kasatiaan palanggan leres-leres penting pisan sareng téknologi pikeun ngatur éta. Aya 3.3 milyar kaanggotaan program kasatiaan di Amérika Serikat, 29 per rumah tangga 71% pelanggan program kasatiaan ngahasilkeun $ 100,000 atanapi langkung

Ngaoptimalkeun Jalan Ngarobih Kalungguhan ka Palanggan

Henteu aya kakirangan perusahaan anu peryogi bantosan pikeun konversi pelanggan. Kami sadayana sibuk pisan sareng urang teras-terasan ngamajukeun produk sareng jasa anu saé, tapi sering gagal pikeun nyayogikeun jalan anu lancar pikeun konsumén pikeun datang. Téknologi pamasaran nyayogikeun alat-alat pikeun nyéépkeun jurang éta sareng ngarawat jalma-jalma ngarah sacara éfisién. Dina infographic ieu ti ReachLocal, anjeun bakal nyandak perjalanan sareng kalungguhan penjualan, jauh-jauh ti na

Henteu Sadayana Anu Hubungan sareng Anjeun Mangrupikeun Palanggan

Interaksi online sareng kunjungan unik kana halaman wéb anjeun sanés palanggan pikeun bisnis anjeun, atanapi bahkan calon nasabah. Perusahaan sering ngalakukeun kasalahan asumsina yén unggal kunjungan ka halaman wéb mangrupikeun jalma anu resep kana produkna, atanapi sing saha anu ngaunduh hiji whitepaper parantos siap mésér. Henteu kitu. Henteu kitu pisan. Nganjang wéb tiasa ngagaduhan seueur alesan anu béda pikeun perusing situs anjeun sareng nyéépkeun waktos nganggo kontén, sanés