Imagen: Toko, Atur, sareng Atur Pidéo sareng Eusi Média Beunghar dina DAM Tangkas ieu

Platform DIgital Asset Management (DAM) parantos langkung ti langkung dasawarsa, ngamungkinkeun perusahaan ageung nyimpen, ngatur, ngatur, sareng ngadistribusikaeun file média euyeub anu disatujuan ku merek. Ieu pidéo anu hadé ngeunaan kumaha Imagen ngabantosan mérek pikeun langkung ingest sareng ngatur asetna: Imagen nawiskeun dua produk DAM: Imagen Go Platform platform manajemén aset digital lincah pikeun nyimpen sareng ngatur sadaya pidéo sareng kontén média euyeub. Diaksés tina jarak jauh tina alat naon waé anu nyambung pikeun anjeun

5 Tren Top dina Digital Asset Management (DAM) kajadian Di 2021

Pindah kana 2021, aya sababaraha kamajuan anu kajantenan dina industri Digital Asset Management (DAM). Dina taun 2020 urang nyaksian parobihan anu parah dina kabiasaan damel sareng paripolah konsumen kusabab kovid-19. Numutkeun ka Deloitte, jumlah jalma anu damel di bumi dua kali di Switzerland salami pandemi éta. Aya ogé alesan pikeun yakin yén krisis bakal nyababkeun kanaékan permanén dina karya jarak jauh dina skala global. McKinsey ogé ngalaporkeun konsumén ngadorong ka arah hiji

5 Cara Nguatkeun Proses Tanpa Ngadominasi Kreativitas

Pemasar sareng kréatip tiasa kéngingkeun sakedik skittish nalika nyarios ngeunaan prosés. Ieu kedah janten kejutan. Barina ogé, urang nyéwa aranjeunna pikeun kamampuanna janten asli, imajinatif, sareng bahkan teu konvensional. Kami hoyong aranjeunna pikir sacara bébas, ngajauhan kami tina jalan anu keok, sareng ngawangun mérek inovatif anu menonjol di pasar anu rame. Urang moal tiasa teras-terasan sareng ngarepkeun kréativitas urang janten pangatur aturan anu berorientasi tinggi

Analisis Kandungan: Manajemén eCommerce Akhir-ka-Akhir pikeun Merek sareng Pangecér

Peritel multi-kanal sadar kana pentingna eusi produk anu akurat, tapi ku mangpuluh rébu halaman produk ditambihkeun kana halaman wébna unggal dinten ku ratusan padagang anu béda, ampir teu mungkin pikeun ngawaskeun sadayana. Di sisi sanésna, mérek sering nyulap sakumpulan prioritas anu luar biasa, sahingga hésé pikeun aranjeunna pikeun mastikeun yén unggal daptar tetep énggal. Masalahna nyaéta pangecér sareng mérek sering nyobian pikeun ngungkulan masalah

Aprimo sareng ADAM: Manajemén Aset Digital pikeun Lalampahan Palanggan

Aprimo, platform operasi pamasaran, ngumumkeun ditambahan parangkat lunak ADAM Digital Asset Management kana tawaran dumasar-awan na. Platform parantos diaku salaku pamimpin dina The Forrester Wave ™: Digital Asset Management Pikeun Palanggan Pangalaman, Q3 2016, nyayogikeun hal-hal ieu: Integrasi ékosistem mulus ngalangkungan Kerangka Integrasi Aprimo - Merek tiasa kéngingkeun pisibilitas anu langkung saé sareng langkung lancar nyambung kana ékosistem pamasaran kalayan kauntungan tambahan tina kerangka kerja integrasi terbuka sareng fleksibel Aprimo dina awan. Konvergénsi Marketing