Naon Pangaruh Stratégi Mikro vs. Makro-Influencer

Pamasaran Influencer perenahna antara batur sapagawean kecap-of-sungut anu anjeun percanten sareng iklan dibayar anjeun nempatkeun dina halaman wéb. Influencers sering gaduh kamampuan hébat ngawangun kasadaran tapi jangkauan kamampuanna pikeun leres-leres mangaruhan prospek dina kaputusan mésér. Sedengkeun éta strategi anu langkung ngahaja, ngalakonan pikeun ngahontal pemirsa inti anjeun tibatan iklan spanduk, pamasaran influencer tetep ningkat dina popularitas. Nanging, aya konflik naha investasi anjeun dina influencer