Deduplication: Prakték Pangsaéna Pikeun Ngahindarkeun Atanapi Ngoréksi Data Palanggan Duplikat

Data duplikat henteu ngan ukur ngirangan akurasi wawasan bisnis, tapi éta ogé ngorbankeun kualitas pangalaman pelanggan anjeun ogé. Sanaos konsékuansi tina data duplikat anu disanghareupan ku sadayana - manajer IT, pangguna bisnis, analis data - éta ngagaduhan pangaruh anu paling parah dina operasi pamasaran perusahaan. Salaku pemasar ngagambarkeun produk sareng jasa jasa perusahaan di industri, data anu goréng tiasa gancang ngarusak reputasi brand anjeun sareng ngakibatkeun nganteurkeun nasabah négatip

6 Alesan anu Sah kanggo Meuli Daptar Prospék B2B atanapi B2C

Dupi anjeun nguping jeritan? Wah .. Damel Lisak nalika ngirim dina Twitter pikeun tempat mésér daptar bisnis anu akurat. Ceurik tina teu pikaresepeun éta langsung sareng agénsi kami bahkan dilabélan teu etis ku hiji jalma. Tweets éta pisan pikaseurieun éta Jenn ngahapus Tweet jeung ngaeureunkeun paguneman. Nalika Jenn ngawartosan réaksina, kuring bener-bener jengkel. Mimiti, ironis batur dina platform anu masarkeun sareng ngajual data na