Deduplication: Prakték Pangsaéna Pikeun Ngahindarkeun Atanapi Ngoréksi Data Palanggan Duplikat

Data duplikat henteu ngan ukur ngirangan akurasi wawasan bisnis, tapi éta ogé ngorbankeun kualitas pangalaman pelanggan anjeun ogé. Sanaos konsékuansi tina data duplikat anu disanghareupan ku sadayana - manajer IT, pangguna bisnis, analis data - éta ngagaduhan pangaruh anu paling parah dina operasi pamasaran perusahaan. Salaku pemasar ngagambarkeun produk sareng jasa jasa perusahaan di industri, data anu goréng tiasa gancang ngarusak reputasi brand anjeun sareng ngakibatkeun nganteurkeun nasabah négatip

Kabersihan Data: Pitunjuk Gancang Pikeun Pembersihan Data Ngahiji

Pembersihan gabungan nyaéta fungsi penting pikeun operasi bisnis sapertos pamasaran surat langsung sareng kéngingkeun hiji sumber bebeneran. Nanging, seueur organisasi tetep percanten yén prosés ngagabungkeun purge ngan ukur dugi ka téhnik sareng fungsi Excel anu henteu saeutik pikeun menerkeun kabutuhan anu langkung rumit pikeun kualitas data. Pitunjuk ieu bakal ngabantosan pangguna sareng pangguna IT ngartos prosés ngagabungkeun pembersihan, sareng kamungkinan ngajantenkeun aranjeunna sadar naha timna henteu