Kumaha Data Onboarding ngabantosan Pemasaran Multi-Saluran

Palanggan anjeun ngadatangan anjeun - tina alat sélulérna, tina tabletna, tina tablet damelna, ti desktop bumi na. Aranjeunna nyambung sareng anjeun ngalangkungan média sosial, email, dina aplikasi sélulér anjeun, ngalangkungan halaman wéb anjeun sareng di lokasi bisnis anjeun. Masalahna nyaéta, kacuali upami anjeun meryogikeun login pusat tina unggal sumber, data sareng pelacakan anjeun rusak sapanjang analytics sareng platform pamasaran anu béda. Dina unggal platform, anjeun ningali pandangan anu teu lengkep