Adverity: Sambungkeun, Atur, sareng Nganalisis Data Marketing anjeun

Hiji proyék anu kuring teraskeun damel pikeun salah sahiji klien kuring nyaéta ngawangun dasbor pamasaran anu nyayogikeun sababaraha data anu asli pikeun nyandak kaputusan. Upami éta gampang disada, éta henteu leres. Éta henteu gampang. Unggal platform milarian, sosial, ecommerce, sareng analytics gaduh sarana nyalira data - tina logika papacangan dugi ka pangguna anu balik atanapi ayeuna. Henteu ngan éta, tapi kaseueuran platform henteu maén saé kalayan ngadorong atanapi narik data ka