Kunaon Komunikasi Tim langkung Penting tibatan Martech Stack Anjeun

Sudut pandang atipikal Simo Ahava ngeunaan kualitas data sareng struktur komunikasi nyegerkeun sadaya rohangan di Go Analytics! konperénsi. OWOX, pamimpin MarTech di daérah CIS, ngabagéakeun rébuan ahli kana gempungan ieu kanggo ngabagi kanyaho sareng ideu na. Tim BI OWOX hoyong anjeun mikirkeun konsép anu diusulkeun ku Simo Ahava, anu pastina gaduh kamungkinan pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun maju. Kualitas Data sareng Kualitas Organisasi The