DataRobot: Platform Pembelajaran Mesin Otomatis Perusahaan

Mangtaun-taun ka pengker, kuring kedah ngalakukeun analisis kauangan anu ageung pikeun perusahaan kuring pikeun ngaduga naha kenaikan gaji tiasa ngirangan karyawan, biaya latihan, produktivitas, sareng moral karyawan sacara umum. Abdi émut ngaji sareng nguji sababaraha modél salami sababaraha minggu, sadayana nyimpulkeun yén bakal aya tabungan. Sutradara kuring mangrupikeun jalma anu luar biasa sareng naros kuring balik sareng parios aranjeunna sakali deui sateuacan urang mutuskeun pikeun nabrak gajih pikeun sababaraha ratus padamel.