Zapier: Otomasi Alur Kerja pikeun Usaha

Kuring henteu kantos sadar yén kuring kedah ngantosan 6 taun sateuacan urang ngamimitian ningali aplikasi anu sacara pinter visualisasi antar muka program aplikasi ... tapi urang tungtungna dugi ka dinya. Yahoo! Pipa diluncurkeun taun 2007 sareng ngagaduhan sababaraha konektor pikeun manipulasi sareng sistem panyambungan, tapi éta henteu ngagaduhan integrasi sareng seueur jasa wéb sareng API anu ngabeledug di wéb. Zapier ngempelkeun éta… ngamungkinkeun anjeun nga-otomatisasi tugas antara jasa online - ayeuna 181! Zapier kanggo

Nganalisa Aliran Sosial sareng DataSift

DataSift mangrupikeun platform nyaring data média sosial real-time anu kuat sareng mangrupikeun hiji tina dua perusahaan di dunya anu ngagaduhan lisénsi pikeun nyayogikeun data Twitter pikeun tujuan non-tampilan, ngamungkinkeun pangguna milarian tulisan nganggo metadata anu aya dina tweets. Sareng éta dilakukeun ku antar muka anu saé pisan ogé konsol pangembang sareng API mantap (perpustakaan klien sayogi) kalayan basa pamundutna nyalira. interaksi. eusi ETA "HTC, Nokia, RIM, Apple, Samsung, Sony" DataSift didirikeun ku

Gariswanci: Sered sareng Serelek Téma WordPress

Ironisna, kuring nembé nyarios ka agénsi énjing-énjing dina kompleksitasna dina téma dina WordPress. Pikeun jalma sapertos urang anu duanana pangembang PHP, parantos parantos seueur téma sareng plugins sareng ngartos sapinuhna API WordPress, éta henteu goréng. Hanjakalna, éta henteu kahontal pikeun sababaraha perusahaan sareng individu, sanaos. Intina - kedah nyauran pamekar unggal anjeun badé ngarobih tata letak atanapi téma anjeun tiasa janten mahal!