Deal: Tambihkeun Pangalaman Checkout Ekspres Pikeun Ningkatkeun Tarip Konversi sareng naekeun Penjualan

Saha waé anu ngaoptimalkeun situs e-commerce ngartos yén langkung gancang sareng gampang pikeun saha waé pikeun ngarobih, langkung luhur tingkat konvérsi sareng langkung seueur penjualan anu bakal nampi situs anjeun. Nalika konsumen ngalih ti desktop ka mobile, ieu janten langkung kritis kana strategi ecommerce anu suksés ... pangalaman checkout anu gancang, saderhana, sareng gampang dianggo parantos kabuktosan naékkeun tingkat konvérsi. Situs wéb tingkat konversi pangsaéna nawiskeun pangalaman Checkout anu langkung teu gesek.