Tip pikeun Tés A / B dina Google Play Ékspérimén

Waktu maca: 3 menit Pikeun pamekar aplikasi Android, Google Play Ékspérimén tiasa nyayogikeun wawasan anu berharga sareng ngabantosan ningkatkeun pamasangan. Ngajalankeun tés A / B anu rarancang anu saé sareng direncanakeun leres tiasa ngabédakeun antara pangguna masang aplikasi anjeun atanapi pesaing. Nanging, aya seueur conto dimana tés teu leres dilaksanakeun. Kasalahan ieu tiasa dianggo ngalawan aplikasi sareng ngarugikeun kinerjaana. Ieu pitunjuk pikeun ngagunakeun Google Play Ékspérimén pikeun uji A / B. Nyetel Ékspérimén Google Play Anjeun tiasa ngakses kana