Biaya Ngukur Deliverability Versus Inbox Inbox

Upami Layanan Pos ngagaduhan kaléng sampah di fasilitasna sareng, unggal-unggal aranjeunna ningali sapotong surat sampah datang, aranjeunna ngalungkeun sadayana kana tempat sampah, naha anjeun nyauran anu dikirimkeun? Nya kantenan henteu! Cukup ahéngna, dina industri pamasaran email naon waé email anu dikirimkeun kana folder spam diitung salaku dikirimkeun! Hasilna, panyadia email ngagolkeun skor pangirimanana siga anu matak reueus

Metrik Marketing anu Matéri

Pardot ngahijikeun métrik curang métrik pamasaran ieu anu parantos ngabuleudkeun. Analitik pamasaran dinten ieu kuat. Pemasar gaduh aksés ka sadaya jinis métrik, ti ​​panémbong halaman sareng jumlah kipas nepi ka statistik anu langkung ngungkabkeun ngalibatkeun lead sareng penjualan. Kalayan transparansi anu bertambah dina data pamasaran, gampang pikeun terperangkap dina data anu - langkung sering tibatan henteu - henteu leres-leres mangaruhan pendapatan anjeun. Pemasar kedah fokus