Daptar Email Alamat Deresihkeun: Naha Anjeun Peryogi Kabersihan Email Sareng Kumaha Pilih Layanan

Pamasaran email mangrupikeun olahraga getih. Dina 20 taun ka pengker, hiji-hijina hal anu dirobih ku email nyaéta anu ngirim email anu hadé teras-terasan dihukum ku panyadia jasa email. Sedengkeun ISP sareng ESP lengkep tiasa koordinasi upami aranjeunna hoyong, aranjeunna henteu ngan saukur. Hasilna nyaéta aya hubungan anu silih musuhan antara keduanya. Panyedia Layanan Internét (ISP) meungpeuk Panyayogi Layanan Email (ESPs)… teras ESP dipaksa pikeun meungpeuk

Infographic: Pitunjuk pikeun Ngungkulan Masalah Pangiriman Email

Nalika email mumbul éta tiasa nyababkeun seueur gangguan. Penting pikeun nepi ka handapeun na - gancang! Hal anu pangpayunna urang kedah mimitian nyaéta kéngingkeun pamahaman sadaya unsur anu ngagaduhan email anjeun ka koropak ... ieu kalebet kabersihan data anjeun, reputasi IP anjeun, konfigurasi DNS anjeun (SPF sareng DKIM), eusi anjeun, sareng naon waé ngalaporkeun dina email anjeun salaku spam. Ieu mangrupikeun infographic anu nyayogikeun a

7 Alesan pikeun Ngabersihan Daptar Email Anjeun sareng Kumaha Ngabersihan Palanggan

Kami nuju fokus pisan kana pamasaran email bubar sabab urang leres-leres ningali seueur masalah dina industri ieu. Upami éksékutip teras-terasan ngaruksak anjeun kana daptar daptar email anjeun, anjeun leres-leres kedah nunjuk aranjeunna ka tulisan ieu. Kanyataanna, langkung ageung sareng lami daptar email anjeun, langkung seueur karusakan anu tiasa dilakukeun pikeun efektivitas pamasaran email anjeun. Anjeun kedah, tibatan, janten fokus kana sabaraha palanggan aktip anjeun gaduh dina anjeun

Kumaha Nyucikeun Daptar Palanggan Urang Ningkatkeun CTR kami ku 183.5%

Kami biasa ngaiklan dina situs kami yén kami ngagaduhan langkung ti 75,000 palanggan dina daptar email kami. Sedengkeun éta leres, urang ngagaduhan masalah pangiriman anu ngaganggu dimana urang nuju macét pisan dina folder spam. Sedengkeun 75,000 palanggan katingali saé nalika anjeun milari sponsor email, éta pikareueuseun pisan nalika propésional email masihan terang ka anjeun yén aranjeunna henteu kéngingkeun email anjeun sabab éta nyangkut dina folder sampah. Éta tempat anu anéh pikeun

10 Métrik Nyukcruk Email Anu Anjeun Kedah Ngawaskeun

Nalika anjeun ningali kampanye email anjeun, aya sababaraha métrik anu anjeun kedah pokus pikeun ningkatkeun kinerja pamasaran email anjeun sacara umum. Paripolah sareng téknologi email parantos mekar ngalangkungan waktos - janten pastikeun pikeun ngapdétkeun cara-carana ngawas kinerja email anjeun. Baheula, urang ogé parantos ngabagi sababaraha rumus anu aya dina métrik konci konci. Koropak Koropak - nyingkahan folder SPAM sareng filter Junk kedah diawasi upami

5 Kasalahan anu Tiasa kéngingkeun Email Anjeun dina Folder Spam

Upami aya salah sahiji bagian tina padamelan kuring anu terus ngajantenkeun kuring ngéléhkeun sirah kuring dina témbok, éta email tiasa dikirim. Urang teraskeun nambihan daptar palanggan email anu aktip tapi geesh, ISP pikaseurieun. Dina bisnis, hiji hal anu kajantenan nyaéta surélék dibalikkeun nalika padamel datang sareng indit. Urang bakal gaduh palanggan sacara konsistén berinteraksi sareng sababaraha bulan teras - poof - emails bouncing. Atanapi parah, aranjeunna dialihkeun ka anu sanés