Infographic: Pitunjuk pikeun Ngungkulan Masalah Pangiriman Email

Waktu maca: 3 menit Nalika email mumbul éta tiasa nyababkeun seueur gangguan. Penting pikeun nepi ka handapeun na - gancang! Hal anu pangpayunna urang kedah mimitian nyaéta kéngingkeun pamahaman sadaya unsur anu ngagaduhan email anjeun ka koropak ... ieu kalebet kabersihan data anjeun, reputasi IP anjeun, konfigurasi DNS anjeun (SPF sareng DKIM), eusi anjeun, sareng naon waé ngalaporkeun dina email anjeun salaku spam. Ieu mangrupikeun infographic anu nyayogikeun a

Verifikasi Daptar Email Marketing anjeun Online: Naha, Kumaha, sareng Dimana

Waktu maca: 7 menit Kumaha meunteun sareng mendakan jasa verifikasi email anu pangsaéna dina wéb. Ieu daptar lengkep ngeunaan panyadia ogé alat dimana anjeun tiasa nguji alamat email anu leres dina tulisan.

7 Alesan pikeun Ngabersihan Daptar Email Anjeun sareng Kumaha Ngabersihan Palanggan

Waktu maca: 2 menit Kami nuju fokus pisan kana pamasaran email bubar sabab urang leres-leres ningali seueur masalah dina industri ieu. Upami éksékutip teras-terasan ngaruksak anjeun kana daptar daptar email anjeun, anjeun leres-leres kedah nunjuk aranjeunna ka tulisan ieu. Kanyataanna, langkung ageung sareng lami daptar email anjeun, langkung seueur karusakan anu tiasa dilakukeun pikeun efektivitas pamasaran email anjeun. Anjeun kedah, tibatan, janten fokus kana sabaraha palanggan aktip anjeun gaduh dina anjeun

Kumaha Nyucikeun Daptar Palanggan Urang Ningkatkeun CTR kami ku 183.5%

Waktu maca: 2 menit Kami biasa ngaiklan dina situs kami yén kami ngagaduhan langkung ti 75,000 palanggan dina daptar email kami. Sedengkeun éta leres, urang ngagaduhan masalah pangiriman anu ngaganggu dimana urang nuju macét pisan dina folder spam. Sedengkeun 75,000 palanggan katingali saé nalika anjeun milari sponsor email, éta pikareueuseun pisan nalika propésional email masihan terang ka anjeun yén aranjeunna henteu kéngingkeun email anjeun sabab éta nyangkut dina folder sampah. Éta tempat anu anéh pikeun