14 Istilah anu Béda Dianggo Peuntas Platform Otomatisasi Marketing

Kuring henteu yakin kunaon para pemasar teras ngarasa kapaksa ngadamel terminologi nyalira pikeun ampir sadayana ... tapi kami ngalakukeun. Sanaos platform automation pamasaran gaduh fitur anu cukup konsisten, masing-masing panyadia otomatisasi pamasaran anu paling populér nelepon unggal fitur anu béda. Upami anjeun ngaevaluasi platform, ieu tiasa matak lieur nalika anjeun ningali fitur anu hiji-hiji deui nalika kajujuran, sadaya fitur anu sami aya. Sakapeung, kadéngéna siga