Tren Tren Kandungan B2B

Pandemi kasebut sacara substansial ngaganggu tren pamasaran konsumen nalika usaha disaluyukeun sareng tindakan pamaréntah anu dicandak pikeun usaha nyegah panyebaran COVID-19 gancang. Nalika konperénsi dipareuman, pembeli B2B ngalih online pikeun eusi sareng sumber daya maya pikeun ngabantosan aranjeunna ngalangkungan tahapan perjalanan anu mésér B2B. Tim di Digital Marketing Philippines parantos ngagabungkeun infographic ieu, Tren Marketing Konten B2B di 2021 anu ngadorong 7 tren di bumi pusat kumaha eusi B2B

Kasempetan Hulu, Upselling, sareng Hilir Pikeun Pertumbuhan Usaha

Upami anjeun naros ka kaseueuran jalma dimana aranjeunna mendakan pemirsa, anjeun bakal sering nampi réspon anu sempit pisan. Kaseueuran kagiatan iklan sareng pamasaran aya hubunganana sareng pilihan ngajual perjalanan anu mésér ... tapi naha éta parantos telat? Upami anjeun teguh konsultasi transformasi digital; contona, anjeun tiasa ngeusian sadaya detil dina spreadsheet ku ngan ukur ningali prospek anjeun ayeuna sareng ngawatesan diri kana strategi anu anjeun mahir. Anjeun tiasa ngalakukeun

Abstrak: Kolaborasi, Vérsi, sareng Handoff Desain Produk Anjeun

Kami nuju damel sareng perusahaan nasional ayeuna pikeun ngembangkeun témplat email Marketing Cloud khusus pikeun masing-masing departemén sareng unit bisnis. Kusabab pamangku kapentingan, kontraktor, sareng désainer sadayana jauh, désainer ngembangkeun mockupna sareng damel versi sareng tim kapamimpinan na - teras dipasrahkeun ka tim kami pikeun coding sareng palaksanaan responsif. Désainer ngenalkeun kuring ka Abstract. Abstract mangrupikeun alat kolaborasi online pikeun Mac dimana perusahaan, kontraktor,

Figma: Desain, Prototipe, sareng Kolaborasi Meuntas Perusahaan

Sababaraha bulan terakhir, kuring parantos ngabantosan ngembangkeun sareng ngahijikeun conto WordPress anu khusus pikeun klien. Éta kasaimbangan gaya, manjangan WordPress ngalangkungan bidang khusus, jinis tulisan khusus, kerangka desain, téma murangkalih, sareng plugin khusus. Bagian anu sesah nyaéta kuring ngalaksanakeunnana tina mockup saderhana tina platform prototipe proprietary. Nalika éta platform padet pikeun visualisasi sareng desain, éta henteu gampang narjamahkeun kana HTML5 sareng CSS3.

Naon Kaahlian Pemasaran Modern Anu Paling Penting dina 2018?

Sababaraha bulan terakhir kuring nuju damel dina kurikulum pikeun bengkel pamasaran digital sareng sertifikasi pikeun perusahaan internasional sareng universitas, masing-masing. Éta mangrupikeun perjalanan anu luar biasa - sacara jero analisa kumaha para pemasar urang nuju disiapkeun dina program gelar resmi, sareng ngaidentipikasi lolongkrang anu bakal ngajantenkeun kamampuanana langkung dipasar di tempat damel. Konci pikeun program gelar tradisional nyaéta kurikula anu sering nyandak sababaraha taun pikeun disatujuan. Hanjakalna, éta nempatkeun lulusan