9 Kasalahan Halaman Pendaratan Anu Kedah Anjeun Nyingkahan

Anjeun bakal reuwas kana sabaraha hal anu ngaganggu batur dina halaman anu aranjeunna sumping. Tombol, navigasi, gambar, titik pelor, kecap anu kandel ... sadayana némbongan perhatian anu datang. Sedengkeun éta kauntungan nalika anjeun ngaoptimalkeun halaman sareng ngahaja neundeun elemen-elemen éta pikeun anu dituturkeun ku pangunjung, nambihan unsur anu salah atanapi elemen luar anu tiasa nyandak pangunjung jauh tina panggilan-to-aksi anu anjeun pikahoyong yén aranjeunna diklik. sareng ngarobih