Daptar Eusi Anu Kedah Dipiboga Satiap B2B Kabutuhan Usaha Pikeun Ngakanan Perjalanan Anu Mésér

Éta pédah kuring yén B2B Marketers bakal sering nyebarkeun seueur kampanye sareng ngahasilkeun aliran eusi atanapi apdet média sosial tanpa dasar anu paling dasar, perpustakaan eusi anu diproduksi saé anu dipilarian ku unggal prospek nalika nalungtik pasangan, produk, panyadia salajengna. , atanapi jasa. Dasar eusi anjeun kedah langsung tuang perjalanan pembeli anjeun. Upami anjeun henteu… sareng pesaing anjeun ... anjeun bakal sono kasempetan anjeun pikeun ngadegkeun bisnis

Pangakuan Dipasihkeun Anjeun, Otoritas Dicandak ku Anjeun

Minggu ayeuna, kuring ngagaduhan paguneman anu saé sareng kolega ngora dina industri pamasaran. Jalma éta hanjelu. Aranjeunna ahli dina industri kalayan mangtaun-taun hasil anu luar biasa. Nanging, aranjeunna sering teu dipaliré nalika ngeunaan kasempetan nyarios, naséhat, atanapi perhatian ti para pamimpin. Dina yuswa 40 taun, otoritas kuring datang langkung lami tibatan seueur pamimpin anu dikenal dina bentang pamasaran. Alesanna kawilang saderhana - kuring éta