Buku AdTech: Sumberdaya Online Gratis pikeun Diajar Sadayana Ngeunaan Téknologi Iklan

Ékosistem iklan online diwangun ku perusahaan, sistem téknologi, sareng prosés téknis rumit sadayana damel babarengan pikeun nyayogikeun iklan ka pangguna online di Internét. Iklan online parantos nyandak sababaraha positip. Pikeun hiji, éta disayogikeun panyipta eusi sareng sumber pendapatan ngarah tiasa nyebarkeun konténna gratis ka pangguna online. Éta ogé ngijinkeun usaha média sareng téknologi anyar sareng anu aya pikeun berkembang sareng mekar. Nanging, nalika iklan online