Imagen: Toko, Atur, sareng Atur Pidéo sareng Eusi Média Beunghar dina DAM Tangkas ieu

Platform DIgital Asset Management (DAM) parantos langkung ti langkung dasawarsa, ngamungkinkeun perusahaan ageung nyimpen, ngatur, ngatur, sareng ngadistribusikaeun file média euyeub anu disatujuan ku merek. Ieu pidéo anu hadé ngeunaan kumaha Imagen ngabantosan mérek pikeun langkung ingest sareng ngatur asetna: Imagen nawiskeun dua produk DAM: Imagen Go Platform platform manajemén aset digital lincah pikeun nyimpen sareng ngatur sadaya pidéo sareng kontén média euyeub. Diaksés tina jarak jauh tina alat naon waé anu nyambung pikeun anjeun

5 Tren Top dina Digital Asset Management (DAM) kajadian Di 2021

Pindah kana 2021, aya sababaraha kamajuan anu kajantenan dina industri Digital Asset Management (DAM). Dina taun 2020 urang nyaksian parobihan anu parah dina kabiasaan damel sareng paripolah konsumen kusabab kovid-19. Numutkeun ka Deloitte, jumlah jalma anu damel di bumi dua kali di Switzerland salami pandemi éta. Aya ogé alesan pikeun yakin yén krisis bakal nyababkeun kanaékan permanén dina karya jarak jauh dina skala global. McKinsey ogé ngalaporkeun konsumén ngadorong ka arah hiji

Aprimo sareng ADAM: Manajemén Aset Digital pikeun Lalampahan Palanggan

Aprimo, platform operasi pamasaran, ngumumkeun ditambahan parangkat lunak ADAM Digital Asset Management kana tawaran dumasar-awan na. Platform parantos diaku salaku pamimpin dina The Forrester Wave ™: Digital Asset Management Pikeun Palanggan Pangalaman, Q3 2016, nyayogikeun hal-hal ieu: Integrasi ékosistem mulus ngalangkungan Kerangka Integrasi Aprimo - Merek tiasa kéngingkeun pisibilitas anu langkung saé sareng langkung lancar nyambung kana ékosistem pamasaran kalayan kauntungan tambahan tina kerangka kerja integrasi terbuka sareng fleksibel Aprimo dina awan. Konvergénsi Marketing

Hak Awan: ngajadikeun otomatis Hapus Hak Kandungan sacara Real-Time

Mimiti taun ieu, dituduhkeun yén Chipotle nyandak poto papayung Sacramento tanpa ijin ku aranjeunna teras disebarkeun kana jaminan jaminan pamasaranana. Gugatan anu ditunda nyaéta pikeun sadaya kauntungan perusahaan salami 9 taun ... $ 2.2 milyar. Éta kaayaan anu bisa dihindari ngagunakeun téknologi anu ngahijikeun prosés mastikeun yén sékrési ditandatanganan sareng poto na sayogi kanggo disalabarkeun… sateuacan disebarkeun! FADEL nyaéta

Koordinasi Pamasaran Global pikeun Hiji Merk di 23 Nagara

Salaku mérek global, anjeun teu ngagaduhan hiji pemirsa global. Pemirsa anjeun diwangun ku sababaraha pemirsa régional sareng lokal. Sareng dina unggal pemirsa éta aya carita khusus pikeun néwak sareng dicarioskeun. Carita-carita éta henteu ngan saukur muncul sacara ajaib. Kudu aya inisiatif pikeun milarian, néwak, teras ngabagi aranjeunna. Butuh komunikasi sareng kolaborasi. Nalika éta kajantenan, éta mangrupikeun alat anu kuat pikeun nyambungkeun mérek anjeun ka pemirsa khusus anjeun. Janten kumaha anjeun