Tren Liburan Média Sosial 2014

Sigana ieu bakal janten usum liburan anu ageung pikeun Facebook, dimana 92% pemasar ngarepkeun nyéépkeun mayoritas anggaran pamasaran sosialna! Dina total, konsumén diharepkeun nyéépkeun 8% langkung taun ayeuna tibatan taun kamari - $ 650 milyar. Sareng para pemasar leres-leres ningali sosial salaku sumber konci pikeun manjangan pasarna! Usum pamasaran Liburan 2014 ampir aya di dieu! Upami anjeun sapertos kami, anjeun parantos