5 Kaahlian Pamakét Digital Digital Isukan Kudu Master Ayeuna

Salami sababaraha taun ka pengker, aya sababaraha parobihan ageung dina cara urang nganggo internét pikeun pamasaran digital. Urang mimitian ti ngan saukur nyiptakeun halaman wéb dugi ka ayeuna ngamanfaatkeun data sareng aktivitas pangguna. Kalayan persaingan sengit dina rohangan digital, gaduh halaman wéb moal ngan saukur motong éta. Pemasar digital kedah naékkeun gimna pikeun menonjol dina lanskap anu kantos robih. Pamasaran di dunya digital béda pisan sareng