10 Kauntungan Unggal Usaha Leutik Nyadar ku Stratégi Pemasaran Digital

Kami ngawawancara Scott Brinker ngeunaan Konférénsi Téhnologi Pemasaran anu bakal datang, Martech. Salah sahiji hal anu kuring diskusikeun nyaéta jumlah usaha anu henteu nyebarkeun strategi sabab strategi na ayeuna jalan. Kuring henteu ragu yén perusahaan anu, contona, kecap anu hadé tina palanggan mulut, tiasa ngagaduhan usaha anu berkembang sareng sejahtera. Tapi éta sanés hartosna strategi pamasaran digital moal ngabantosan aranjeunna. Strategi pamasaran digital tiasa ngabantosan prospekna pikeun nalungtik

2015 Kaayaan Pamasaran Digital

Kami ningali parobihan anu saé pisan ngeunaan pamasaran digital sareng infographic ieu ti Smart Insights ngarobih strategi sareng nyayogikeun sababaraha data anu nyarios sareng parobihan éta. Tina sudut pandang agénsi, urang nonton nalika beuki seueur agénsi ngadopsi rangkéan jasa anu langkung lega. Ieu ampir 6 taun ti saprak kuring ngaluncurkeun agénsi, DK New Media, sareng kuring disarankan ku sababaraha pamilik agénsi pangsaéna di industri

Kumaha Kumaha Anjeun Dibandingkeun sareng 400 Pemasar Anu sanés?

Kami parantos sababaraha rapat anu luar biasa sareng perusahaan perusahaan bubar. Aranjeunna ngagaduhan sagala tantangan anu tiasa anjeun pikirkeun - tim alit, struktur perusahaan, waralaba, ecommerce… jalanna. Kana waktosna, aranjeunna parantos mekar sareng tim alitna janten pondok-pondok téknologi anu janten beuki hésé diatur. Tugas urang nyaéta peta kaluar strategi maranéhanana sareng ngajalankeun biaya na turun ku museur sareng investasi dina solusi anu fleksibel. Éta sanés tugas

7 Léngkah pikeun Digital Marketing Nirvana

Nalika urang nerapkeun strategi digital sareng klien kami, kuring sieun kami henteu ngagambarkeun sareng nangtoskeun strategi éta ogé sapertos anu kami tiasa. Abdi leres-leres ngahargaan Wawasan Smart pikeun nempatan tinjauan ieu strategi komprehensif, suksés pamasaran digital sareng léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun. Abdi hoyong damel sareng klien kami pikeun langkung ngagambarkeun kumaha metodologi ieu sareng nerapkeun métrik kasuksésan urang. Infographic infographic anyar Smart Insight ngagariskeun léngkah-léngkah anu tiasa anjeun laksanakeun