Storyworks1: Platform Pangiriman Eusi Penjualan Digital Lokasi-Sadar

Storyworks1 nyayogikeun platform presentasi sélulér interaktif pikeun nyayogikeun tim lapangan anjeun ku alat pikeun ngabantosan kapercayaan, ngarobih strategi pamasaran kalayan dijalankeunnana penjualan, sareng numuhkeun hubungan bisnis sareng wawasan real-time sareng data anu tiasa dipilampah. Storyworks1's Opportunity Locator anyar nyayogikeun tanaga penjualan lapangan sareng kamampuan nyingkronkeun lokasi aranjeunna ayeuna sareng CRM ngalangkungan alat sélulér dina peta sareng lokasi sareng propil caket dieu. The Locator Peluang ngahususkeun inpormasi dumasar kana