Léngkah Kahiji dina Bisnis Sosial: Kapanggihan

Kuring nembé réngsé maca (pikeun kadua kalina) buku hébat, Bisnis Sosial Ku Desain: Stratégi Média Sosial Transformatip pikeun Perusahaan Anu Disambungkeun, ku Dion Hinchcliffe sareng Peter Kim. Patarosan anu sering kuring ngadangu nyaéta "Dimana urang ngamimitian?" Jawaban pondok nyaéta anjeun kedah ngamimitian di awal, tapi kumaha urang tangtoskeun awal panginten mangrupikeun léngkah anu paling kritis. Kumaha carana hiji organisasi ngeunaan ngahijikeun kolaborasi sosial sareng konsép bisnis sosial