Omnify: Reservasi Online, Pesenan, sareng Platform Pamayaran

Upami anjeun gym, studio, trainer, tutor, coach, atanapi bisnis naon waé anu anjeun butuh pikeun nyéépkeun waktos, nyandak bayaran, ngatur panginget pelanggan, sareng komunikasi tawaran ka palanggan anjeun, Omnify mangrupikeun solusi anu dibentuk khusus pikeun kabutuhan bisnis anjeun ... naha anjeun basis lokasi atanapi bisnis online. Sistem Reservasi Omnify Nampi Pesenan, Pamayaran & Atur daptar Daptar tina wéb sareng sélulér. Nyiptakeun blok slot anu sayogi sadidinten, waktos panyangga, hadkeun jumlahna

Drip: Naon Manajer Hubungan Palanggan Ecommerce (ECRM)?

Platform Manajemén Hubungan Palanggan Ecommerce nyiptakeun hubungan anu langkung saé antara toko ecommerce sareng konsuménna pikeun pangalaman anu berkesan anu bakal ngajalankeun kasatiaan sareng pangasilan. ECRM ngarangkep langkung seueur kakuatan tibatan Panyadia Layanan Email (ESP) sareng langkung seueur nasabah-fokus tibatan platform Manajemén Hubungan Palanggan (CRM). Naon ECRM na? ECRMs nguatkeun pamilik toko online pikeun ngartos unggal palanggan unik — minat, pameseran, sareng paripolahna — sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu dipersonalisasi sacara skala kalayan ngagunakeun data pelanggan anu dikumpulkeun dina saluran pamasaran terpadu mana waé.

Wayahna Liburan deui, Ieu 10 Taktik Pikeun Maksimalkeun Hasil Anjeun

Abdi linggih dina kios di bandara Minneapolis nuju mulih ka Indianapolis. Kuring nembé réngsé ngalakukeun keynote di ConceptOne anu wincikan Perjalanan Pemasaran Tangkas sareng nyayogikeun Hadirin kalayan Lembar Inisiatif Pemasaran kuring. Candak salinan éta nalika anjeun maca infographic ieu - éta kedah ngabantosan anjeun! Balik kana carita. Kuring kantos di Austin di Dell minggu kamari nampilkeun ka tim internasionalna ngeunaan podcasting, dugi ka bumi, sareng angkat

20 Tip pikeun Ngajalankeun Konversi E-Dagang Usum Liburan ieu

Jamna parantos tikét, tapi éta henteu kasép pikeun panyadia e-commerce pikeun nyetél situsna pikeun ngajalankeun langkung konvérsi. Infographic ieu ti para ahli optimasi konvérsi dina tipayun ngaluarkeun 17 tip optimalisasi padet anu anjeun kedah langsung kalaksanakeun upami anjeun ngarepkeun modal dina lalu lintas mésér liburan usum kieu. Aya tilu strategi konci anu anjeun kedah teras-terapkeun anu kabuktian sok ngajalankeun konversi tambahan pikeun liburan

20 Faktor konci anu mangaruhan Paripolah Konsumén E-Dagang

Wah, ieu mangrupikeun infographic anu luar biasa sareng dirancang kalayan hadé ti BargainFox. Kalayan statistik dina unggal aspék paripolah konsumen online, éta masihan terang naon anu leres-leres mangaruhan tingkat konvérsi dina situs e-commerce anjeun. Unggal aspek pangalaman e-commerce anu disayogikeun, kalebet desain halaman wéb, pidéo, kagunaan, kagancangan, pamayaran, kaamanan, pamiceunan, pangiriman, layanan palanggan, obrolan langsung, ulasan, kasaksian, papacangan palanggan, hapé, kupon sareng diskon, pengiriman barang, program kasatiaan, média sosial, tanggung jawab sosial, sareng ritel.