Tinjauan Perangkat Lunak, Naséhat, Babandingan, Sareng Situs Papanggihan (65 Sumber)

Rada sababaraha jalma heran kumaha kuring tiasa mendakan seueur rupa-rupa platform téknologi penjualan sareng pamasaran sareng pakakas di luar sana anu aranjeunna henteu acan kantos nguping, atanapi anu bahkan mungkin béta. Kumisan ti gera Kuring parantos nyetél, aya sababaraha sumber anu hébat pikeun milarian pakakas. Kuring nembé ngabagi daptar kuring sareng Mateus Gonzales sareng anjeunna ngabagi sababaraha karesep na sareng kuring ngamimitian

Perusahaan nganggo Média Sosial Pikeun Ngaramal Paménta: PepsiCo

Paménta konsumén dinten ayeuna robih langkung gancang tibatan sateuacanna. Hasilna, peluncuran produk énggal gagal dina harga anu luhur pisan. Barina ogé, akurat nganilai pasar sareng ngaduga paménta peryogi terabytes data, anu dibasajankeun angka penjualan, transaksi e-commerce, sejarah luar-saham, rata-rata harga, perencanaan promosi, acara khusus, pola cuaca, sareng seueur faktor anu sanés. Pikeun nambihan éta, kaseueuran perusahaan tetep teu maliré kana pentingna nerapkeun dialog konsumén online pikeun ngaduga ngagaleuh kahareup

Lalampahan Pemasaran Tangkas

Kalayan dasawarsa ngabantosan perusahaan numuwuhkeun usaha online, kami parantos nguatkeun prosés pikeun mastikeun kasuksésan. Langkung sering tibatan henteu, kami mendakan yén perusahaan bajoang sareng pamasaran digitalna kusabab aranjeunna nyobian langsung luncat kana dijalankeunnana tinimbang nyandak léngkah-léngkah anu diperlukeun. Transformasi Digital Marketing Transformasi pamasaran sinonim sareng transformasi digital. Dina Data Study ti PointSource - Executing Digital Transformation - data anu dikumpulkeun tina 300 kaputusan-kaputusan dina Marketing, IT, sareng poin Operasi

Perjalanan Pelanggan Eceran Parantos robih

Kadang-kadang kuring heran lamun kuring nyerat saratus langkung postingan ngeunaan ngarobah paripolah jual beuli, kalayan ratusan sumber data tambahan, upami prospek bakal mimiti nguping. Éta sigana henteu ngupingkeun. Nalika urang nguping kami béda sareng ngalakukeun sababaraha panilitian urang teras mendakan hal anu sami. Paripolah mésér konsumen robih. Parobihanna lambat tiheula, tapi ayeuna nuju ngagancangkeun. Lima belas taun ka pengker, tina 10 pangunjung - 1 atanapi 2

Playbook pikeun B2B Online Marketing

Ieu mangrupikeun infographic anu hébat kana strategi anu dikaluarkeun ku sakitar unggal strategi online bisnis-ka-bisnis anu suksés. Nalika urang damel sareng para nasabah, ieu lumayan caket kana tampilan sareng perasaan sakabéh papacangan urang. Kantun ngalakukeun pamasaran online B2B henteu bakalan ngamaksimalkeun kasuksésan sareng halaman wéb anjeun henteu ngan saukur ngahasilkeun magis bisnis anyar sabab éta aya sareng katingalina saé. Anjeun peryogi strategi anu pas pikeun narik pengunjung sareng ngarobih