3 Conto Kuat Cara ngagunakeun Mobile App Beacon Technology pikeun naekeun Penjualan Eceran

Saeutik teuing usaha anu ngamangpaatkeun kamungkinan anu teu kaungkab tina ngahijikeun téknologi suar kana aplikasi pikeun ningkatkeun personalisasi sareng kamungkinan nutup penjualan sapuluh kali lipat nganggo pamasaran caket vs saluran pamasaran tradisional. Sedengkeun pendapatan téknologi suar mangrupikeun 1.18 milyar dolar AS dina 2018, diperkirakeun ngahontal pasar 10.2 miliar dolar AS dina 2024. Pasar Téhnologi Beacon Global Upami anjeun ngagaduhan bisnis pamasaran atanapi berorientasi ritel, anjeun kedah nimbangkeun kumaha aplikasi

12 Arketipe Merek: Mana Anu Anjeun?

Urang sadayana hoyong anu satia nuturkeun ieu. Kami teras-terasan milarian rencana pamasaran magis anu bakal ngahubungkeun kami ka pemirsa sareng ngajantenkeun produk kami mangrupikeun bagian anu teu tiasa diganti dina kahirupan aranjeunna. Anu sering urang henteu sadar nyaéta yén sambungan mangrupikeun hubungan. Upami anjeun henteu jelas ngeunaan saha anjeun, moal aya anu resep minat anjeun. Éta penting pikeun anjeun ngartos saha mérek anjeun, sareng kumaha anjeun kedah ngamimitian hubungan