Nguji Livefyre Sidenote pikeun Ngoméntaran

Kami parantos ngalih antara sistem mairan sababaraha kali Martech Zone. Kabeneran, sadaya platform konci bakal nyingkronkeun koméntar (kami henteu nganggo upami henteu). Koméntar janten topik ayeuna-ayeuna kumargi spam komentar nyebar sareng seueur paguneman anu paling warna-warni kajadian offline, nyababkeun sababaraha blog anu ageung pisan mareuman koméntar sadayana. Abdi sareng réncang Lorraine Ball dina hiji ieu anu nyatakeun: Pikeun kuring, blog tanpa koméntar sapertos kitu

Zapier: Otomasi Alur Kerja pikeun Usaha

Kuring henteu kantos sadar yén kuring kedah ngantosan 6 taun sateuacan urang ngamimitian ningali aplikasi anu sacara pinter visualisasi antar muka program aplikasi ... tapi urang tungtungna dugi ka dinya. Yahoo! Pipa diluncurkeun taun 2007 sareng ngagaduhan sababaraha konektor pikeun manipulasi sareng sistem panyambungan, tapi éta henteu ngagaduhan integrasi sareng seueur jasa wéb sareng API anu ngabeledug di wéb. Zapier ngempelkeun éta… ngamungkinkeun anjeun nga-otomatisasi tugas antara jasa online - ayeuna 181! Zapier kanggo

Hapunten Disqus, Abdi Pameget Ayeuna!

Kira-kira sataun katukang, lumayan sababaraha sistem koméntar muncul - kalebet SezWho, IntenseDebate sareng Disqus. Kuring kuat ngalawan sadayana tapi SezWho kumargi anu sanésna ngamuat koméntar ngalangkungan JavaScript sareng henteu nyimpen komentar sacara lokal. Masalahna sareng JavaScript nyaéta yén éta dimuat dina browser, sanés di sérver ... janten nalika mesin pencari ngorondang halaman, éta bakal katémbong henteu robih sanaos aya koméntar. Sataun saterusna sareng bentang