Kumaha Cara Nganggo Font Awesome dina Illustrator sareng Aplikasi sanés

Putra abdi peryogi kartu bisnis pikeun DJ na bisnis produksi musik (enya, anjeunna ampir ngagaduhan Ph.D na dina Matematika). Pikeun ngahémat rohangan nalika ningalikeun sadaya saluran sosialna dina kartu bisnisna, kami hoyong nyayogikeun daptar bersih nganggo ikon pikeun tiap jasa. Daripada mésér masing-masing logo atanapi koleksi tina situs poto stock, kami nganggo Font Awesome. Font Awesome masihan anjeun ikon vektor anu tiasa diskalakeun anu tiasa