Abdi Tés Twitter urang New Gedekeun

Twitter nuju nyobian program iklan béta dimana aranjeunna nguatkeun tweet anjeun. Éta $ 99 sasasih sareng anjeun milih géografi ogé sababaraha kategori target. Abdi masih kipas Twitter sareng kuring kataji ku panawaran ieu, janten nalika kuring nampi email anu naros ka kuring pikeun miluan béta kuring kedah leres. Abdi hoyong bagikeun sababaraha pikiran acak sahingga kuring tiasa deui kana tulisan ieu sareng ningali naon sababna