Platform Layanan Eusi GRM: Nyandak Kecerdasan kana prosés Usaha anjeun

Platform Enterprise Content Management (ECM) teraskeun mayunan tawaranna, henteu ngan ukur janten Repository dokumén, tapi leres-leres nyayogikeun kecerdasan pikeun prosés bisnis. GRM's Content Services Platform (CSP) langkung seueur tibatan sistem manajemen dokumén. Éta leyuran dimana dokumén anu tiasa dibagi tiasa didamel teras alur kerja bisnis tiasa dioptimalkeun. GRM's CSP ngamungkinkeun sistem manajemen kontén (CMS) ngahijikeun analytics data, pembelajaran mesin, newak data anu cerdas, sareng parangkat lunak DMS pikeun ngatur dokumén, pelacakan vérsi,