Tren Pemasaran: Kebangkitan Duta Besar sareng Era Pencipta

2020 sacara dasarna ngarobah peran média sosial dina kahirupan konsumen. Éta janten saluran hirup pikeun babaturan, kulawarga sareng kolega, forum pikeun aktipitas politik sareng hub pikeun acara maya spontan sareng rencanana sareng kumpul. Parobihan-parobihan éta nempatkeun dasar pikeun tren anu bakal ngarobih dunya pamasaran média sosial di 2021 sareng sajabina, dimana ngamangpaatkeun kakuatan duta besar merek bakal mangaruhan jaman pamasaran digital anyar. Baca deui pikeun wawasan ngeunaan