Faktor-Faktor Anu Pangaruh Kumaha Gancang Halaman anjeun Dimuat Dina Halaman Wéb anjeun

Kami pendak sareng klien perspektif dinten ayeuna sareng nuju ngabahas naon pangaruhna kagancangan beban halaman wéb. Aya perang anu lumangsung di Internét ayeuna: Pengunjung nungtut pangalaman visual anu euyeub - bahkan dina tampilan rétina anu piksel anu langkung luhur. Ieu nyetir gambar anu langkung ageung sareng resolusi anu langkung luhur anu ukuranana kembung. Mesin pencari nungtut halaman anu gancang pisan anu ngagaduhan téks pangrojong anu saé. Ieu hartosna bait berharga anu dihasilkeun dina téks, sanés gambar.

Naha Perusahaan Anjeun Kedah mayar DNS Anu Diurus?

Sedengkeun anjeun ngatur pendaptaran domain dina registrar domain, éta sanés mangrupikeun gagasan anu saé pikeun ngatur dimana sareng kumaha domain anjeun ngabéréskeun sadayana éntri DNS anu sanés pikeun ngabéréskeun email, subdomain, host, jsb bisnis utama registrar domain anjeun ngajual domain, henteu mastikeun yén domain anjeun tiasa ngalereskeun gancang, dikokolakeun kalayan gampang, sareng ngagaduhan kaleuleusan internal. Naon Manajemén DNS? Manajemén DNS mangrupikeun platform anu ngatur sérver Domain Name System