Non-Untung: Pengumpulan Dana Berbasis Awan 3.0 sareng Bloomerang

Téknologi manajemén donor nirlaba parantos lami dipasang di UI drab, goréng UX sareng biaya anu tinggi. Bloomerang nuju malik naskah. Didirikeun taun 2012 ku sektor nirlaba 30 taun sareng Samaun téknologi Jay Love, parangkat lunak pengumpulan dana berbasis awan ngabantosan organisasi nirlaba ngatur kumpulan donorna. Dimana Bloomerang ngabédakeun nyalira nyaéta fokus kana ingetan donor. Sanaos seueur program parangkat lunak nirlaba ngamungkinkeun pengumpul dana pikeun nyungkeun sareng masukan sumbangan, Bloomerang ogé ngamungkinkeun prakték pangsaéna pikeun ngajaga donatur éta.