Privy: Gampang Dipaké, Fitur Kuat pikeun akuisisi Pelanggan Di Situs

Salah sahiji konsumén urang aya dina Squarespace, sistem manajemen kontén anu nyayogikeun sadayana dasar - kalebet ecommerce. Pikeun palanggan mandiri, éta mangrupikeun platform anu saé sareng seueur pilihan. Kami sering nyarankeun WordPress anu di-host kusabab kamampuan sareng kalenturan anu teu terbatas ... tapi pikeun sababaraha Squarespace mangrupikeun pilihan anu padet. Sedengkeun Squarespace henteu ngagaduhan API sareng jutaan integrasi anu dihasilkeun anu parantos siap, anjeun masih tiasa mendakan sababaraha alat anu saé pikeun ningkatkeun situs anjeun. Kami

4 Halangan pikeun Palaksanaan Operasi Otomatisasi Suksés

Sanaos urang resep ngadukung sponsor sareng kolega kami dina industri martech, kami masih ngajual agnostik nalika ngeunaan solusi. Alesanna sanés anu urang henteu percanten sababaraha platform langkung saé tibatan anu sanés, pasti aya sababaraha perusahaan anu biasa. Alesanna nyaéta platform kedah pas pikeun perusahaan nerapkeun sareng ngamangpaatkeun éta. Platform Marketing Automation leres-leres aya dina kategori ieu. Sababaraha fokus kana penjualan, anu sanésna dina pamasaran. Sababaraha