Syncari: Ngahijikeun sareng Ngatur Data Palang-Fungsional, ngajadikeun otomatis Aliran Kerja Sareng Nyebarkeun Wawasan anu Dipercaya Kamana waé.

Perusahaan anu tilelep dina data anu akumulasi dina CRM, otomatisasi pamasaran, ERP, sareng sumber data awan sanésna. Nalika tim operasi anu penting henteu tiasa satuju kana data mana anu ngagambarkeun kaleresan, kinerja dibendung sareng tujuan pendapatan langkung hésé dicandak. Syncari hoyong ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun jalma anu damel di ops pamasaran, ops penjualan, sareng ops pendapatan anu teras-terasan merjuangkeun data dina ngahontal tujuanana. Syncari nyandak anu seger