Entong Ngiringan Kampanye Tetes Anjeun Jadi Penyiksaan Cai Cina

Salah sahiji téhnik anu paling épéktip pikeun mindahkeun Random Strangers ka Raving Fans nyaéta ngagunakeun "drip campaign". Dina prosés ieu anjeun ngaidentipikasi sakumpulan jalma anu cocog sareng demografi tinangtu, atanapi langkung saé, bagikeun minat umum sareng kirimkeun aranjeunna pesen. Pesen ieu tiasa email, mail sora, mail langsung, atanapi tatap muka. Kampanye anu leres épéktip nyayogikeun inpormasi anu aya hubunganana sareng palanggan udagan anjeun, datang sacara teratur, tapi henteu ngaganggu