Drip: Naon Manajer Hubungan Palanggan Ecommerce (ECRM)?

Waktu maca: 3 menit Platform Manajemén Hubungan Palanggan Ecommerce nyiptakeun hubungan anu langkung saé antara toko ecommerce sareng konsuménna pikeun pangalaman anu berkesan anu bakal ngajalankeun kasatiaan sareng pangasilan. ECRM ngarangkep langkung seueur kakuatan tibatan Panyadia Layanan Email (ESP) sareng langkung seueur nasabah-fokus tibatan platform Manajemén Hubungan Palanggan (CRM). Naon ECRM na? ECRMs nguatkeun pamilik toko online pikeun ngartos unggal palanggan unik — minat, pameseran, sareng paripolahna — sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu dipersonalisasi sacara skala kalayan ngagunakeun data pelanggan anu dikumpulkeun dina saluran pamasaran terpadu mana waé.

Verifikasi Daptar Email Marketing anjeun Online: Naha, Kumaha, sareng Dimana

Waktu maca: 7 menit Kumaha meunteun sareng mendakan jasa verifikasi email anu pangsaéna dina wéb. Ieu daptar lengkep ngeunaan panyadia ogé alat dimana anjeun tiasa nguji alamat email anu leres dina tulisan.

Ngarobih Pro: Generasi Diterangkeun & Email Opt-In Popup Plugin pikeun WordPress

Waktu maca: 3 menit Dibikeun dominasi WordPress salaku sistem manajemen kontén, héran kumaha saeutik perhatian anu leres-leres dibayar dina platform inti dina konvérsi anu sabenerna. Ampir unggal publikasi - naha éta bisnis atanapi blog pribadi - katingalina ngonversi pangunjung kana langganan atanapi prospek. Nanging, leres-leres henteu aya unsur dina platform inti pikeun nampung kagiatan ieu. Convert Pro mangrupikeun plugin WordPress komprehensif anu nawiskeun sered & drop editor, responsif seluler

Pulsa: Ningkatkeun Konversi 10% sareng Bukti Sosial

Waktu maca: 2 menit Situs wéb anu nambihan spanduk buktina sosial langsung naekeun tingkat konvérsi sareng kredibilitasna. Pulsa ngamungkinkeun usaha nunjukkeun bewara jalma asli anu ngalakukeun tindakan dina situsna. Langkung ti 20,000 halaman wéb nganggo Pulsa sareng kéngingkeun paningkatan konvérsi rata-rata 10%. Lokasi sareng durasi béwara tiasa disaluyukeun sacara lengkep sareng, nalika aranjeunna narik perhatian anu datang, aranjeunna henteu ngalihkeun perhatian tina tujuan anu didatangan pangunjung di dinya. Éta geulis

Privy: Gampang Dipaké, Fitur Kuat pikeun akuisisi Pelanggan Di Situs

Waktu maca: 2 menit Salah sahiji konsumén urang aya dina Squarespace, sistem manajemen kontén anu nyayogikeun sadayana dasar - kalebet ecommerce. Pikeun palanggan mandiri, éta mangrupikeun platform anu saé sareng seueur pilihan. Kami sering nyarankeun WordPress anu di-host kusabab kamampuan sareng kalenturan anu teu terbatas ... tapi pikeun sababaraha Squarespace mangrupikeun pilihan anu padet. Sedengkeun Squarespace henteu ngagaduhan API sareng jutaan integrasi anu dihasilkeun anu parantos siap, anjeun masih tiasa mendakan sababaraha alat anu saé pikeun ningkatkeun situs anjeun. Kami