DroppTV: Ngagunakeun AI pikeun Ngidentipikasi Sareng Ngajual Produk dina Pidéo

Merek beuki ngamangpaatkeun téknologi pikeun nyiptakeun pangalaman balanja anyar dina jaman cicing di bumi. Sareng, dina waktos anu sami, industri hiburan kapaksa milari aliran panghasilan alternatip dina waktos bioskop sareng tempat musik ditutup. Lebetkeun droppTV, platform streaming anu munggaran anu tiasa dibeli di dunya. Debut sareng pidéo musik, droppTV ngamungkinkeun pemirsa ningali kontén bari mulus browsing toko pop-up virtual terpadu pikeun mésér baju jalan édisi terbatas. Platform ngamungkinkeun panyipta (sareng mérek) pikeun monetisasi