Poptin: Popup Populer, Wangun Anu Dipasang, sareng Autoresppon

Upami anjeun milarian ngahasilkeun langkung seueur kalungguhan, penjualan, atanapi langganan ti pangunjung anu lebet kana situs anjeun, teu aya ragu ngeunaan épéktip popup. Éta sanés saderhana ngaganggu pangunjung anjeun sacara otomatis. Popup kedah sacara bijak waktos dumasar kana tingkah laku pangunjung pikeun nyayogikeun pangalaman anu lancar sakumaha mungkin. Poptin: Platform Popup anjeun Poptin mangrupikeun platform saderhana sareng terjangkau pikeun ngahijikeun strategi generasi kalungguhan sapertos kieu kana situs anjeun. Platform nawiskeun:

Remove.bg: Cabut Latar Gambar ti Headshots, Jalma, sareng Obyek Tanpa Flaweless sareng AI

Upami anjeun henteu nuturkeun Joel Comm, laksanakeun. Ayeuna. Joel mangrupikeun sumber daya favorit kuring pikeun téknologi. Anjeunna jujur, jujur, sareng transparan pisan. Teu aya dinten anu pas ku kuring henteu mariksa naon anu anjeunna kapendak salajengna ... sareng dinten ieu seueur pisan! Joel nyanggakeun sadayana terang perkawis alat énggal online, tanggalkeun. Bg. Alatna ngamangpaatkeun kecerdasan buatan pikeun nganalisis gambar sareng jalmi teras sacara akurat sareng akhirna nyabut tukangna. Upami

Kunaon Nganggo Drupal?

Abdi nembé naros Naon Drupal? salaku cara pikeun ngenalkeun Drupal. Patarosan salajengna anu aya dina pikiran anjeun nyaéta "Naha kuring kedah nganggo Drupal?" Ieu patarosan anu saé. Sakali-kali anjeun ningali téknologi sareng naon-naon ngeunaan éta ngajurung anjeun pikeun mikir ngagunakeunana. Dina kasus Drupal anjeun panginten kantos nguping sababaraha situs wéb mainstream anu ngajalankeun sistem manajemen kontén open source ieu: Grammy.com, WhiteHouse.gov, Symantec Connect, sareng New

Naon Drupal?

Dupi anjeun ningali Drupal? Naha anjeun kantos nguping Drupal tapi henteu yakin naon anu tiasa dilakukeun pikeun anjeun? Naha ikon Drupal saé pisan anu anjeun hoyong janten bagian tina gerakan ieu? Drupal mangrupikeun platform manajemén kontén sumber terbuka anu ngagentos jutaan situs web sareng aplikasi. Éta diwangun, dianggo, sareng didukung ku komunitas jalma anu aktip sareng beragam di dunya. Kuring nyarankeun sumber daya ieu pikeun ngamimitian diajar langkung seueur

Pantheon: WordPress serius atanapi Drupal Hosting sareng Relic Anyar

Kami gaduh 47 plugin aktip dina pamasangan WordPress kami. Éta seueur plugins, anu seueur panginten tiasa ngalambatkeun kinerja WordPress. Kami ngalakukeun sababaraha tés kecepatan komprehensif sateuacan nyebarkeun plugins, atanapi bahkan urang tiasa nganggo sababaraha logika pikeun ngan saukur ngapdétkeun téma kami ngarah gancang sareng langkung pajak dina sérver kami. Kacepetan penting ayeuna - duanana tina sudut pangalaman pangguna sareng sudut optimasi mesin pencari.