Naon Hartosna "Marketing Kontéks"?

Salaku jalma anu parantos ngajantenkeun karir tina eusi, komunikasi, sareng cariosan, kuring ngagaduhan tempat anu khusus dina haté pikeun peran "kontéks." Naon anu urang komunikasi-naha dina bisnis atanapi dina kahirupan pribadi urang - janten relevan pikeun pemirsa waé nalika aranjeunna ngartos kontéks pesen. Tanpa kontéks, hartosna leungit. Tanpa kontéks, panonton bingung ngeunaan kunaon anjeun komunikasi sareng aranjeunna, naon anu aranjeunna kedah candak, sareng, pamustunganana, naha pesen anjeun

Nyukcruk ROI Pamasaran Eusi pikeun Dummies

Jalma di Uberflip parantos nyandak komprehensif kumaha ngitung deui pamasaran eusi anjeun dina investasi, teras lebet kana infographic uber cool ieu. Popularitas pamasaran eusi henteu tiasa dipungkir. Numutkeun ka Content Marketing Institute, langkung ti 90% mérek parantos nanem modal dina ebook, video, média sosial, blogging, sareng saluran sanés. Nanging, ngan kirang ti satengahna anu terang persis kumaha ngalacak kasuksésan usahana. Kuring ngan ukur mamatahan

Blogging Perusahaan pikeun Dummies Di dieu!

Kami moal tiasa langkung bungah! Minggu ayeuna, salinan mimiti Blogging Perusahaan pikeun Dummies dikirimkeun ka kami. Abdi henteu tiasa nyebatkeun anjeun rasa bangga dina muka kotak sareng ningali nami kami dina nyetak dina sampul payun. Blogging Perusahaan pikeun Dummies langkung ti 400 halaman inpormasi anu luar biasa - henteu aya batu anu tetep teu kahéngkérkeun dina karep urang nyerat buku blogging pangsaéna kanggo perusahaan di pasar. The

Blogging Perusahaan pikeun Dummies: Wawancara sareng Chantelle Flannery

Ieu mangrupikeun pidéo anu kadua, sareng Chantelle Flannery, dina pidéo panulis kami anu dihasilkeun pikeun ngaleupaskeun Corporate Blogging for Dummies. Baheula dinten ieu, kami nyebarkeun pidéo munggaran, kalayan Douglas Karr. Tujuan kami tina pidéo sareng gabungna kana situs Tips Blogging Perusahaan nyaéta pikeun: Ngamajukeun medalna buku, Corporate Blogging For Dummies. Ngamajukeun situs sareng blogging perusahaan dina Twitter sareng Facebook. Promosikeun Chantelle sareng kuring nyarios sareng ngadidik perusahaan

Blogging Perusahaan pikeun Dummies: Wawancara sareng Douglas Karr

Tembok Rocky sareng Zach Downs ti Dua belas Bébas Media turun ka DK New Media kantor sareng pidéo pidéo Chantelle sareng kuring pikeun sababaraha video anu kami hoyongkeun dina situs Tip Blogging Perusahaan. Ieu mangrupikeun sési anu hebat. Henteu aya kontén anu naskah atanapi latihan. Kami marios tujuan kami sateuacan némbak: promosikeun medalna buku, Corporate Blogging For Dummies. Ngamajukeun situs sareng blogging perusahaan