Deal: Tambihkeun Pangalaman Checkout Ekspres Pikeun Ningkatkeun Tarip Konversi sareng naekeun Penjualan

Saha waé anu ngaoptimalkeun situs e-commerce ngartos yén langkung gancang sareng gampang pikeun saha waé pikeun ngarobih, langkung luhur tingkat konvérsi sareng langkung seueur penjualan anu bakal nampi situs anjeun. Nalika konsumen ngalih ti desktop ka mobile, ieu janten langkung kritis kana strategi ecommerce anu suksés ... pangalaman checkout anu gancang, saderhana, sareng gampang dianggo parantos kabuktosan naékkeun tingkat konvérsi. Situs wéb tingkat konversi pangsaéna nawiskeun pangalaman Checkout anu langkung teu gesek.

Opat Tren E-Dagang Anjeun Kedah Ngadopsi

Industri e-commerce diperkirakeun bakal teras tumerap dina sababaraha taun ka pengker. Kusabab kamajuan téknologi sareng variasi dina karesep balanja konsumén, bakal hésé pikeun nahan bénténg. Pangecér anu dilengkepan ku tren sareng téknologi pang anyarna bakal langkung berhasil dibandingkeun sareng pangecér anu sanés. Sakumaha laporan ti Statista, pendapatan e-commerce ritel global bakal ngahontal dugi ka $ 4.88 triliun dugi ka 2021. Maka, anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha gancangna pasar

15 Cara Pikeun Ningkatkeun Laju Konversi Ecommerce Anjeun

Kami parantos damel sareng toko vitamin sareng suplemén online pikeun ngabantosan ningkatkeun pisibilitas pamilarian sareng tingkat konvérsi aranjeunna. Dursasana parantos nyéépkeun waktos sareng sumberdaya, tapi hasilna parantos mimiti ditingalikeun. Situs peryogi dipasang deui sareng didesain ulang tina taneuh. Sedengkeun éta situs anu pinuh fungsina sateuacan, éta ngan ukur henteu ngagaduhan seueur unsur anu diperyogikeun pikeun ngawangun kapercayaan sareng ngagampangkeun konvérsi sapanjangna