Kumaha Internét Révolusiisasi Offline Eceran

Upami anjeun henteu kantos nguping, Amazon muka jaringan toko pop-up anu ageung di mall AS, kalayan 21 toko perenahna di 12 nagara bagian parantos kabuka. Kakuatan ritel tetep narik konsumén. Sedengkeun seueur konsumen anu ngamangpaatkeun poéna online, ngalaman produk sacara langsung masih beurat sareng pembeli. Nyatana 25% jalma ngalakukeun pameseran saatos pamilarian lokal kalayan 18% tina ieu dilakukeun dina waktos 1 dinten Internét parantos robih kumaha

Kumaha Cegah Pelanggaran Data di Dunya Omni-Channel Ieu

Google parantos nangtoskeun yén dina hiji dinten, 90% konsumén nganggo sababaraha layar pikeun nyumponan kabutuhan online sapertos perbankan, balanja, sareng booking perjalanan sareng aranjeunna ngarepkeun yén data na bakal tetep aman nalika ngaluncatan ti platform ka platform. Kalayan kapuasan pelanggan salaku prioritas utama, kaamanan sareng panangtayungan data tiasa digolongkeun retakan. Numutkeun ka Forrester, 25% perusahaan parantos ngalaman pelanggaran anu signifikan dina 12 bulan ka pengker. Di

Biaya Kinerja Wéb Goréng

Sok sesah ngadangukeun batur anu ngajual produk atanapi jasa na ngawartosan anjeun yén anjeun kedah mésér produk atanapi jasa na pikeun ngahasilkeun artos langkung. Kalayan Internét, éta leres leres. Situs gancang, alat anu saé, desain hébat sareng sakedik konsultasi leres-leres tiasa ngadamel atanapi ngarusak perusahaan online. Biaya Kinerja Wéb Goréng, infographic SmartBear, nyorot konsekuensi brutal tina waktos beban kirang-ti-heboh sareng goréng

Tetep Kaluaran Pers dina Stratégi Pemasaran 2009 anjeun

Sobat anu saé Lorraine Ball, anu ngajalankeun agénsi pamasaran Indianapolis anu disebat Roundpeg, parantos damel sareng kuring salami taun ka tukang dina sababaraha klien. Salah sahiji pelajaran kuring diajar ti Lorraine nyaéta jangkauan luar biasa anu dimeunangkeun ku siaran pers. Endah sabaraha toko nyebarkeun deui siaran - sareng sabaraha anu tungtungna asup kana blog. Ieu tiasa ageung pikeun backlinking, otoritas, sareng nyebarkeun kecap dina perusahaan anjeun. Sugan paling kasohor