Naon ari POE? Mayar, Milik, Dihasilkeun… Sareng Dibagi… sareng Media Konvergen

POE mangrupikeun akronim pikeun tilu padika distribusi kontén. Média anu mayar, Milik sareng Earned sadayana tiasa janten strategi pikeun ngawangun otoritas anjeun sareng nyebarkeun jangkauan anjeun dina média sosial. Dibayar, Milik, Earned Media Paid Media - mangrupikeun panggunaan saluran iklan anu mayar kanggo nyetir patalimarga sareng pesen brand sacara umum pikeun eusi anjeun. Éta dipaké pikeun nyiptakeun kasadaran, ngaluncurkeun bentuk média anu sanés sareng supaya eusi anjeun katingali ku pemirsa énggal.

Istilah Marketing Online: Harti Dasar

Kadang-kadang urang mopohokeun kumaha jero urang dina bisnis sareng mopohokeun ngan ukur masihan batur perkenalan istilah-istilah dasar atanapi akronim anu ngambang nalika urang ngobrol ngeunaan pamasaran online. Untung pikeun anjeun, Wrike parantos ngahijikeun infographic Online Marketing 101 ieu anu ngalirkeun anjeun ngalangkungan sadaya istilah pamasaran dasar anu anjeun kedah ngayakeun paguneman sareng ahli pamasaran anjeun. Affiliate Marketing - Milarian pasangan luar pikeun masarkeun anjeun

2015 Kaayaan Pamasaran Digital

Kami ningali parobihan anu saé pisan ngeunaan pamasaran digital sareng infographic ieu ti Smart Insights ngarobih strategi sareng nyayogikeun sababaraha data anu nyarios sareng parobihan éta. Tina sudut pandang agénsi, urang nonton nalika beuki seueur agénsi ngadopsi rangkéan jasa anu langkung lega. Ieu ampir 6 taun ti saprak kuring ngaluncurkeun agénsi, DK New Media, sareng kuring disarankan ku sababaraha pamilik agénsi pangsaéna di industri

Dibayar, Milik sareng Dipikagaduh Média: Harti, Pamirsa sareng Fitur

Promosi eusi gumantung kana 3 saluran primér - média berbayar, média milik sareng média anu diraih. Sanaos jinis média ieu sanés énggal, éta kamonésan sareng pendekatan kana média anu dipimilik sareng anu parantos dirobih, nangtang média anu mayar anu langkung tradisional. Pamela Bustard, Anu Média Gurita Dibayar, Dipiboga sareng Dihasilkeun Média Média Numutkeun ka The Media Octopus, anu dihartoskeun nyaéta: Paid Media - Naon waé anu mayar kanggo nyetir patalimarga anu dipimilik

13 Taktik Pamasaran Eusi B2B Anu Kawéntar

Ieu mangrupikeun infographic anu pikaresep anu kuring hoyong bagikeun ti Wolfgang Jaegel. Henteu ngan saukur kusabab éta nyayogikeun naon stratégi pamasaran kontén anu dikaluarkeun ku para pemasar B2B, tapi kusabab celah anu kuring tingali dina eusi naon anu dikintunkeun versus naon pangaruh tina strategi éta. Dina raraga popularitas, daptar nyaéta média sosial, tulisan dina halaman wéb anjeun, buletin, blog, kajadian di jalma, studi kasus, pidéo, tulisan dina

Jamballa: Blogger Outreach pikeun Merek

Teureuh Blogger tiasa nyayogikeun usaha ku ulasan kualitas luhur, kasadaran produk sareng persépsi mérek anu saé, ku dijajarkeun sareng blogger anu terhormat di industri anjeun. Jamballa mangrupikeun jasa anyar anu cocog sareng blogger sareng mérek babarengan dumasar kana kriteria anu aranjeunna tangtukeun. Ieu hartosna blogger henteu pernah kaganggu ku produk anu aranjeunna henteu resep sareng usaha ngan ukur nyambung sareng blogger anu hoyong damel sareng aranjeunna. Jamballa ogé nawiskeun jasa siaran pers anu dikaluarkeun pikeun

Naon Distribusi Eusi?

Eusi anu henteu katingali mangrupikeun kontén anu nyayogikeun sakedik teu aya deui investasi, sareng, salaku pamasar, anjeun panginten aya perhatosan kumaha héséna pikeun kéngingkeun kontén anjeun ditingali bahkan ku sakedik pemirsa anu anjeun parantos damel pisan ngawangun dina sababaraha taun katukang. Hanjakalna, pikahareupeun sigana bakal ngayakeun langkung sami: Facebook nembé ngumumkeun yén tujuanana nyaéta nyandak jangkauan organik mérek

Ngahijikeun: Platform Operasi Sosial

Ngahijikeun nyayogikeun téknologi pamasaran awan sareng aplikasi anu ngamungkinkeun organisasi anjeun ngatur sakumna siklus hirup pamasaran sosial, nganteurkeun ROI anu jelas sareng terukur. Platform Unified nyayogikeun sistem rékaman hasil ngahijikeun Tatar pikeun merek, agénsi sareng vendor. Mangpaat Unified's Social Operating Platform Milik sareng ngendalikeun data pamasaran anjeun - Platform Operasi Sosial nyambungkeun sadaya agénsi, vendor sareng mérek anu anjeun damel dina sistem cloud marketing tunggal, masihan anjeun pandangan lengkep pikeun sadayana