5 Pertimbangan Nalika Lokalisasi Aplikasi Mobile Anjeun pikeun Pasar Jepang

Salaku ékonomi panggedéna katilu di dunya, kuring tiasa ngartos naha anjeun bakal resep asup ka pasar Jepang. Upami anjeun naros kumaha aplikasi anjeun tiasa suksés ngalebetkeun pasar Jepang, teras teraskeun maca pikeun diajar langkung seueur ngeunaan ieu! Pasar Aplikasi Seluler Jepang Di taun 2018, pasar eCommerce Jepang aya artos $ 163.5 milyar USD dina penjualan. Ti 2012 dugi ka 2018 pasar eCommerce Jepang naék tina 3.4% kana 6.2% tina total penjualan ritel. Administrasi Perdagangan Internasional

Onollo: Manajemén Média Sosial pikeun Ecommerce

Perusahaan kuring parantos ngabantosan sababaraha klien kalayan ngalaksanakeun sareng ngalegaan usaha pamasaran Shopify salami sababaraha taun ka pengker. Kusabab Shopify gaduh pangsa pasar anu ageung dina industri e-commerce, anjeun bakal mendakan yén aya hiji ton integrasi anu dihasilkeun anu ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tumuh langkung ti 35% pikeun ngaleuwihan $ 36 milyar dina 2021. Insider Intelligence Tumuwuhna commerce sosial mangrupikeun gabungan tina integrasi

ShippingEasy: Harga Pengiriman, Nyukcruk, Labél, Pembaruan Status, sareng Diskon Kanggo Ecommerce

Aya seueur kompleksitas sareng ecommerce - tina pamrosésan pamayaran, logistik, minuhan, dugi ka pengiriman sareng pangiriman - anu kaseueuran perusahaan nganggap enteng nalika aranjeunna nyandak bisnis online. Pangiriman nyaéta, panginten, mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling penting pikeun pameseran online - kalebet biaya, perkiraan tanggal kiriman, sareng pelacakan. Waragad tambahan pikeun pengiriman barang, pajak, sareng biaya nanggungjawaban kanggo satengah tina sadaya karanjang balanja anu ditilar. Pangiriman laun jawab 18% balanja anu ditilar

Opat Tren E-Dagang Anjeun Kedah Ngadopsi

Industri e-commerce diperkirakeun bakal teras tumerap dina sababaraha taun ka pengker. Kusabab kamajuan téknologi sareng variasi dina karesep balanja konsumén, bakal hésé pikeun nahan bénténg. Pangecér anu dilengkepan ku tren sareng téknologi pang anyarna bakal langkung berhasil dibandingkeun sareng pangecér anu sanés. Sakumaha laporan ti Statista, pendapatan e-commerce ritel global bakal ngahontal dugi ka $ 4.88 triliun dugi ka 2021. Maka, anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha gancangna pasar

7 Pangajaran Kanggo Ritel Dina Jaman E-Dagang

E-Dagang ngambil alih industri ritel ku menit. Éta ngajantenkeun langkung sesah tetep bata sareng toko mortir ngambang. Pikeun toko bata-na-mortir, éta sanés ngeunaan nyayogikeun inventaris sareng ngatur akun sareng penjualan. Upami anjeun ngajalankeun toko fisik, maka anjeun kedah ngalih ka tingkat salajengna. Pasihan anu balanja alesan anu matak pikeun nyéépkeun waktosna pikeun turun ka toko anjeun. 1. Nyayogikeun Pangalaman, Sanés Ngan Produk