Gorobag Guru: Automasi Marketing pikeun Ecommerce

Hanjakal platform e-commerce henteu ngajantenkeun pamasaran janten prioritas. Upami anjeun ngagaduhan toko online, anjeun leres-leres moal bakal ngahontal poténsi pendapatan pinuh anjeun kecuali anjeun tiasa kéngingkeun palanggan énggal sareng ngamaksimalkeun poténsi pendapatan konsumén ayeuna. Untungna, aya hiji jinis platform otomatisasi pamasaran anu hébat di luar sana anu nyayogikeun sadaya alat anu diperyogikeun pikeun otomatis sasaran palanggan dimana aranjeunna paling dipikaresep dibuka, pencét, sareng mésér. Hiji sapertos