Kumaha Amanah sareng Perilaku Mésér Online anu Ngembang

Dina sababaraha taun ka pengker, kabiasaan mésér online parantos robih sacara signifikan sacara online. Gaduh situs anu dipercaya terus janten masalah konci anu kalibet dina transaksi naon waé sareng konsumen janten condong mésér tina ngan ukur situs anu aranjeunna tiasa percanten. Kapercayaan éta dituduhkeun ngaliwatan sertipikat ti pihak katilu, ulasan online, atanapi bahkan ayana ritel lokal. Salaku commerce terus ngalih online, sanajan. 40% pangguna Internét sacara global - langkung ti samilyar pangguna - parantos ngahasilkeun