Naon Platform Paménta-Sisi (DSP)?

Sanaos aya sababaraha jaringan iklan dimana pangiklan tiasa mésér kampanye sareng ngatur kampanyeu, platform sisi paménta (DSPs) - kadang disebat salaku platform sisi-sisi - langkung canggih sareng nyayogikeun seueur alat pikeun sasaran, tempat tawaran real-time, lagu, retarget, sareng salajengna ngaoptimalkeun panempatan iklanna. Platform sisi paménta ngamungkinkeun para pangiklan ngahontal milyaran tayangan dina inventarisasi iklan anu teu tiasa diwujudkeun dina platform sapertos milarian atanapi sosial.