Pelajaran Hubungan Masyarakat Anu Kami Diajar Nalika Nyusun Carita Kami

Mangtaun-taun ka pengker kuring nyerat tulisan dina mékanika ngeunaan cara nyerat nada tina sudut pandang kuring salaku publikasi. Salah sahiji hal pamungkas kuring nyebatkeun dina tulisan éta nyaéta éta kedah aya patalina sareng pemirsa. Kuring badé angkat langkung jauh sareng nyarios, kalayan sadaya sora sareng sora kosong di luar sana, yén aya kasempetan anu saé pikeun PR anu alus pikeun nalungtik ngaliwatan kakusutan sareng meunang

8 Alesan Strategi Pay Per Click Anjeun Gagal

Bulan ieu di Tepi Radio Wéb, urang nuju ngalangkungan strategi bayar per klik, ngabahas kasus panggunaan, sareng nyayogikeun sakilo stats sareng inpormasi. Pemasar ngakuan nilai luar biasa anu mayar per klik pamasaran tiasa ngahontal dina ngawangun kasadaran nalika anjeun teu ngagaduhan otoritas milarian, kéngingkeun petunjuk, sareng néwak audién anu aya hubunganana anu badé mésér salajengna. Kitu cenah, réspon umum anu urang nguping di kalangan mamang PPC nyaéta: Oh, urang nyobian